Creations in catering
Image default
Society / Relationships

Uw schaakspel koopt u bij de Schaakkoning

Wanneer u graag schaakt dan kunt u uw hart ophalen bij de Schaakkoning. In hun webshop vindt u een breed assortiment magnetische schaakspellen, losse schaakstukken en natuurlijk de vertrouwde schaakborden. Daarnaast zijn er de schaak- en damtafels. En wat dacht u van de speciale versies van het nobele schaakspel zoals het schaakspel KUBB Vikingen of laser chess?

Het klassieke schaakspel

In de webshop van de Schaakkoning vindt u verschillende klassieke schaakspellen en schaakborden. En wat dacht u van een schaak- en damtafel? Handig, want de stukken kunt u in het laatje van die tafel bewaren.

Naast de schaakborden zijn er de damborden. U bestelt dan een schaak- en dambord in een! Datzelfde geldt voor de schaak- en damtafel. 

Ook voor losse schaakstukken kunt u terecht bij De Schaakkoning. Handig als u al wel een schaakbord heeft, maar sommige schaakstukken bent verloren in de loop der tijd. Of een mix heeft van schaakstukken en u graag weer een complete set wilt hebben.

Het schaakspel van Schaakkoning komt als enkele variant of in een spellendoos met meerdere spellen. U kunt dus bijvoorbeeld naast een schaakspel ook meteen een damspel in huis halen in dezelfde doos! Daarmee slaat u twee vliegen in één klap. Er zijn echter nog veel meer variaties, zoals het schaak- en molenspel in een doos of Ludo en schaken in één set. 

Speciale schaakspellen

Een speciaal schaakspel is een spelvariant op het klassieke schaakspel zoals we dat kennen. De Schaakkoning beschikt over zes varianten die net even anders werken dan u zou denken.

Eén van die variaties op het schaakspel is KUBB Vikingen. Tijdens deze variant is het de bedoeling dat u met uw team zo snel mogelijk de houten kubbs en de koning van het andere team omgooit. De teamgroottes kunnen variëren van twee tot zes spelers per team. U heeft de keuze uit drie verschillende groottes van het schaakspel KUBB Vikingen

Thinkfun is een Amerikaans bedrijf dat geroemd wordt om haar denkspellen en educatieve spellen. Bij de Schaakkoning kunt van dit bedrijf drie variaties op het schaakspel vinden:

  • Thinkfun All Queen: Een spel dat lijkt op vier-op-een-rij.

  • Thinkfun Solitaire Chess: Een mix van solitaire en schaken. 

  • Thinkfun Laser Chess: Schaken met een laser en spiegels.