Creations in catering
Image default
Society / Relationships

Unieke trouwlocatie op de Veluwe

Heeft u altijd al willen trouwen in de prachtige omgeving van de Veluwe? Kies dan voor de authentieke boerderij van Hoeve Kindergoed voor uw droombruiloft. Deze trouwlocatie Veluwe is een perfecte locatie om uw droombruiloft te vieren. U kunt veel zelf bepalen en geniet daarnaast van alle hulp die u nodig heeft.

Centraal gelegen trouwlocatie

De Veluwe is niet alleen een prachtig gebied van Nederland? Dit bosrijke gebied ligt ook nog eens zeer centraal. Dit is perfect wanneer uw familie en vrienden door het hele land wonen. Zo is de locatie goed te bereiken. Deze trouwlocatie op de Veluwe is ook zeer goed te bereiken via openbaar vervoer.

Uw eigen keuze

Natuurlijk heeft u zelf een beeld over hoe uw droombruiloft eruit moet komen te zien. Wij helpen u graag om dit te kunnen realiseren. U heeft veel vrijheid bij de aankleding en kunt zelfs uw eigen catering regelen bij deze trouwlocatie Veluwe. Daarnaast kunt u altijd beroep doen op onze ervaring en expertise. Wij adviseren u graag wat handig is en wat de beste optie is voor u. Wilt u meer weten over deze trouwlocatie hartje Veluwe? Neem dan een kijkje op de website van trouwlocatie en groepsaccommodatie Hoeve Kindergoed. Hier vind u afbeeldingen van de locatie en kunt eenvoudig contact opnemen. Heeft u vragen? Dan kunt u Hoeve Kindergoed ook altijd telefonisch bereiken.