Creations in catering
Image default
Society / Relationships

Tips om geld te besparen op je boodschappen

Als je meer geld wilt overhouden, dan kun je elke keer bereken salaris doen om te kijken of je niet meer kunt verdienen, maar de kans dat je hierdoor erop vooruitgaat is nihil. Ook kun je de salarissoftware van je werk proberen te hacken, maar dit is redelijk illegaal. Om meer geld over te houden, kun je beter proberen te besparen op je boodschappen. Daarom geven we vandaag zes onwijs handige tips die ervoor zorgen dat je bij de kassa minder hoeft te betalen voortaan.

 

Begin in het midden van de winkel

Wist u dat de groentesectie en de felle kleuren u aanmoedigen om meer te winkelen? Daarom is het beter om te starten met winkelen in het midden van de winkel bij de wat saaiere verpakkingen.

 

Vermijd de “professionele” taarten

Natuurlijk kun je overal voor vijftien tot veertig euro een professionele taart kopen, maar in werkelijkheid kun je thuis een betere maken voor een fractie van de prijs.

 

Vermijd de middelste schappen

Als je ooit naar een schap in een supermarkt kijkt, zie je de meer populaire en dure mainstreamitems in het middel, in het volle zicht. Als u echter ooit naar de boven- of onderkant kijkt, zult u zien dat daar de goedkopere items, waaronder huismerken, staan.

 

Profiteer van het prijsverlagingsbeleid van uw winkel

Als iets dat je gekocht hebt later in prijs is verlaagd, kun je de prijs soms laten aanpassen en kan het verschil worden terugbetaald.

 

Koop geen kruidenmixen

Specerijenmixen zijn belachelijk duur voor wat je krijgt. Hetzelfde geldt voor artisanale zouten. Je zult er versteld van staan hoe gemakkelijk het is om deze “mixen” zelf te maken met de individuele ingrediënten door gewoon naar het mixlabel te kijken.

 

Ga voor verpakte aardappelen, niet voor individuelen

Het prijsverschil tussen een individuele aardappel en een zak met dezelfde aardappelen is behoorlijk belachelijk.