Creations in catering
Image default
Society / Relationships

Speelgoed en meer

Wanneer je naar een babyshower gaat, moet je natuurlijk een mooi cadeau geven. Je kan een standaard stuk speelgoed geven, maar er zijn veel meer mogelijkheden! Voor de aanstaande ouders is dit vaak een belangrijk evenement en ze hebben hoge verwachtingen. Denk er dus goed over na wat je gaat geven.

 

Actief of creatief

Je kan gaan voor heel veel verschillende soorten speelgoed. Je kan gaan voor actief speelgoed, maar ook voor creatief speelgoed. Als je twijfelt over je keuze kun je het beste nadenken over wat de ouders van het aanstaande kind leuk vinden. Het cadeau is voor de baby bedoelt, maar de ouders moeten het cadeau natuurlijk ook leuk vinden. Zij zullen tenslotte samen met de baby met het speelgoed gaan spelen. Wanneer de ouders heel actief zijn, is het een goede optie om een actief cadeau te geven. Geef bijvoorbeeld een loopfiets of een babygym. De kinderen kunne zich zo samen met het kind goed vermaken.

 

Voorlezen

Wanneer ouders niet actief zijn, maar wel creatief is een voorleesboek een goed idee. De ouders kunnen hun creativiteit kwijt bij het voorlezen en de baby kan lekker ontspannen luisteren. Zo is dit voor beide betrokken partijen een leuk cadeau.

 

Babykamer

Wanneer je de ouders niet zo goed kent, is een cadeau voor in de baby kamer ook altijd een goed idee. Koop speelgoed dat hier neer gezet kan worden of koop een mooie kinderlamp. Daarnaast kun je ook altijd kinderkleding of baby kleding kopen. Hiervan kun je tenslotte nooit genoeg hebben.

 

Laat je inspireren door al het speelgoed!

Bij Jut en Juul zijn alle mogelijke cadeaus die je kan geven op een babyshower aanwezig. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een betaalbare prijs. Laat je inspireren door het brede assortiment aan kinderkleding, baby kleding, benodigdheden voor de babykamer en speelgoed.

 

https://www.jutenjuul.nl/