Creations in catering
Image default
Society / Relationships

Noot is het adres voor het huren van een touringcar

Wanneer u een touringcar wilt is er bij Noot volop keuze. Van Tourist class tot Royal class. Van kleine tot grote bus. Voor dagtochten of bijvoorbeeld een schoolreisje. Daarnaast beschikken ze over comfortabele rolstoeltouringcars, voorzien van een hydraulische lift. Welke reden u ook heeft voor het huren van een touringcar, bij Noot adviseren ze u graag en vrijblijvend.

 

Touringcar huren bij Noot

Het wagenpark van Noot kent een uitgebreid aanbod aan touringcars in diverse maten en soorten. Van 16- tot 62-persoonsbussen. Elk met de nodige opties. Van functioneel maar veilig en comfortabel, tot uitermate luxe. Noot biedt passend vervoer voor elk gezelschap.

U kunt bij Noot onder meer een goedkope touringcar huren voor:

·         Compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen,

  • Breng- en haalritten
  • Concert- of theatervervoer
  • Evenementen
  • Lijndiensten
  • Bedrijfs- of personeelsfeesten
  • Schoolreisjes

Luxe touringcar of een touringcar op maat?

Bij Noot heeft u de keuze voor bussen met alle denkbare luxe aan boord. Koffiebar, koelkast, toilet, dvd, airco, verstelbare rugleuning en voetsteunen, zijdelings verstelbare stoelen (voor een bredere stoel), individueel instelbare verlichting. Noem maar op.

Daarnaast biedt Noot diverse mogelijkheden om van de bus van uw keuze maatwerk te maken. Zo kan de touringcar voorzien worden van reclame voor uw organisatie. Misschien ook een leuk idee voor uw vereniging? Een bus bestemd voor 60 personen is om te bouwen tot eentje voor 40. De zitplaatsen worden wat verder uit elkaar gezet, zodat er meer beenruimte ontstaat. Banken kunnen worden omgedraaid met een tafeltje ertussen, voor een gezellige en comfortabele treinzit.

 

Dagtochten

Dagtochten veraangenamen het leven in alle seizoenen. Niet alleen met zonnig weer en lekkere temperaturen is het fijn er eens even tussenuit te zijn. Ook in herfst en winter zijn er meer dan genoeg bestemmingen te vinden voor een gezellig (mid)dagje uit.

Noot verzorgt compleet verzorgde dagtochten, geheel volgens uw wensen. Lastig om iets leuks te verzinnen? Zij denken graag met u mee. Bekijk direct hun dagtochten of vraag een dagtochtengids aan met een selectie van aantrekkelijke bestemmingen en gezellige activiteiten.

Heeft u het anders in gedachten? Wilt u bijvoorbeeld andere tijden, of met een kleinere of grotere groep? Bij Noot regelen ze het gewoon. In overleg is (bijna) alles mogelijk. Samen met u stellen ze een programma samen dat volledig aansluit op uw wensen, mogelijkheden en budget.