Creations in catering
Image default
Society / Relationships

Mijlpaalkaarten baby

Mijlpaalkaarten voor baby eerste jaar boek zijn écht een verrijking

De invulboeken van Studio Ins & Outs zijn heel populair door de stijlvolle vormgeving, de ruimte voor persoonlijke inbreng en doordat de boeken écht wat toevoegen. Met de invulboeken maak je schitterende, duurzame herinneringen bewaarbaar. Neem bijvoorbeeld het baby eerste jaar boek. Het invullen van dat boek is een heerlijk tijdverdrijf en het helpt je om de vorderingen van je baby te volgen. Later kun je met veel plezier terugkijken op het drukke eerste jaar van je baby’tje. De invulboeken zijn zo opgezet dat er veel ruimte is voor foto’s. Want wat is er leuker dan foto’s van je baby op te nemen in het boek? Nóg leuker wordt het als de foto’s een bepaalde mijlpaal in het leven van je kind tonen en in de foto ook een kaart met een tekst zichtbaar is die vertelt om welke mijlpaal het gaat. De mijlpaalkaarten voor baby van Studio Ins & Outs passen qua kleur en vormgeving perfect in de invulboeken en zijn écht een verrijking.

Volg alle veranderingen van je baby met de mijlpaalkaarten voor baby eerste jaar boek

Studio Ins & Outs levert vier verschillende setjes met mijlpaalkaarten, waaronder die voor baby’s. Zo is er een mijlpaalkaartje voor baby’s met de tekst ‘Stomme prikken’, ‘Eerste badje’ en ‘Mijn eerste stapje’. Als je zo een mijlpaalkaartje naast je baby’tje zet, worden de foto’s die je van je baby maakt extra leuk. De mijlpalen op de kaartjes zijn zo uitgekozen dat je invulboek een schitterend overzicht geeft van alle veranderingen die je baby ondergaat in die eerste twaalf maanden.

Mis geen enkel belangrijke gebeurtenis met de mijlpaalkaarten voor baby eerste jaar boek

Een set mijlpaalkaarten voor de eerste twaalf maanden van je baby bevat 28 mijlpalen, zo vergeet je geen enkele belangrijke gebeurtenis uit het eerste jaar. De kaartjes zijn aan de ene kant mint en aan de andere kant roze, zodat ze perfect passen bij de mint en roze invulboeken. Bestel de mijlpaalkaarten voor je baby op www.studioinsenouts.nl en geniet nóg meer van het eerste jaar van je baby.

https://www.studioinsenouts.nl/c-3961162/mijlpaal-en-fotokaarten/