Creationsincatering

Mediation nodig in Amersfoort?

Society / Relationships

Bent u op zoek naar mediation in Amersfoort? Dan zit u goed bij Anniek Schuurs, laat ik me even voorstellen. Als mediator heb ik niet alleen kennis van juridische zaken, maar ook een zeer gedegen financiële expertise. Dit betekent dat u van mij snelle en creatieve oplossingen kunt verwachten wanneer u mijn in dienst neemt. Uw advocaat kosten zullen beperkt worden omdat de noodzaak van de advocaat enkel zit in het indienen van officiële documenten. Daarnaast heeft u met mediation de oplossing meer in eigen hand, omdat alles samen wordt afgesproken op een duurzame manier.

Mediation in Amersfoort: Anniek Schuurs

Van Anniek Schuurs Mediation Amersfoort kunt u dus mediatie krijgen in Amersfoort, maar wat houdt het eigenlijk allemaal in? Ik kan heel veel voor u betekenen. Ik ben namelijk gespecialiseerd in mediatie bij (echt)scheiding, familie mediation, arbeid mediation, mediator in Soest én mediator in Amersfoort. Er zijn dus heel veel dingen waarvoor u bij mij terecht kan. Om een aantal voorbeelden te noemen: wanneer u van plan bent te gaan scheiden; als u van tevoren wil weten wat de consequenties van een scheiding kunnen zijn; u eventueel een alimentatieberekening wenst, of juist een nieuwe; u problemen heeft met de buren; het ouderschapsplan wil gaan herzien; u in een familiebedrijf zit waar er spanningen heersen; u een ander conflict heeft in de familiesfeer; u heeft een conflict in de arbeidsrelationele sfeer; of u ent betrokken bij een kwestie op zakelijk gebied. In al deze gevallen kunt u gerust naar Anniek Schuurs Mediation komen, ik help u graag verder.

Waarom Anniek Schuurs?

Waarom zou u juist naar Anniek Schuurs komen en geen ander mediatie bedrijf? Ten eerste kan ik u garanderen dat ik voor u op zoek ga naar snelle en creatieve oplossingen als het gaat om uw kwestie. Mijn focus is het behouden van de relatie, of aan de andere kant deze op fatsoenlijke wijze te beëindigen. Uiteraard bent u verzekerd van mijn discretie. In mijn aanpak luister ik vooral naar beide partijen, alleen door te luisteren is het mogelijk om tot wederzijds begrip te komen.