Creations in catering
Image default
Society / Relationships

Me, myself and iPhonehoesjes

Mijn iPhone en mijn collectie iPhonehoesjes voor elke willekeurige gelegenheid, kan ik haast niet meer wegdenken uit mijn leven. Zodra ik mijn IPhone ook maar even uit het zicht ben verloren, niet meer weet waar ik hem ook alweer gelaten heb, krijg ik het bloedheet. Ik kan echt niet meer zonder mijn smartphone. Niet verwonderlijk, want voor mij is mijn iPhone echt een verlengstuk van mezelf geworden. Ik wil niet zover gaan om te beweren dat mijn leven voorbij is, zonder mijn iPhone. Maar ik kan me maar moeilijk los rukken van het ding. Ik doe er echt alles mee. Maar wel veilig. De vele iPhonehoesjes zijn daarvan het bewijs. Honger? Geen zin om te koken? Waar is mijn iPhone dan bestel ik even wat eten. In de grote stad parkeergeld voor mijn auto betalen, waar is mijn iPhone dan betaal ik even snel met de parkeerapp. Weet je het nog, die kortstondige ‘rage’ die je met je smartphone prima kon uitvoeren? Pokémons vangen? Op elke hoek van de straat zag je ze gaan. Volwassenen, kinderen, ouderen, uit alle lagen van de bevolking gingen ze op pad om de meest waardevolle of exclusieve Pokémon te vangen. Je favoriete muziek luisteren? Waar is mijn iPhone, dan zet ik een lekker muziekje op. Noem het allemaal maar op. Je smartphone, vast ook die van jou, is een echte huisgenoot geworden. Alles doen jullie samen. Net als ik, moet ik bekennen. Me, myself and iPhone. Haha. Mét iPhonehoesjes. Ga voor meer informatie over iPhonehoesjes naar www.iPhonehoesjes.nl

iPhonehoesjes beschermen je kostbaarste bezit

Omdat mijn iPhone en ik onafscheidelijk zijn, wil ik hem ook goed beschermen met diverse iPhonehoesjes. Leuke, kwalitatieve, grappige, schattige, stylish, matchende, stoere, uitbundige, zakelijke, vrolijke iPhonehoesjes. Ik zie ze allemaal voorbijkomen op de website van iPhonehoesjes.nl. De een nog mooier dan de ander. Daarom heb ik besloten om meerdere iPhonehoesjes aan te schaffen. Want een keuze voor slechts één iPhonehoesje maken is niet te doen zeg ik je. En het voordeel van het hebben van meerdere iPhonehoesjes is toch wel de afwisseling die je daarmee creëert.

iPhonehoesjes snel én gratis in huis

De iPhonehoesjes die je via de website van iPhonehoesjes.nl bestelt, zijn makkelijk besteld en snel in huis. Alle iPhonehoesjes worden direct uit eigen voorraad geleverd en ook nog eens gratis binnen heel Nederland. Dat is pas een prima service.