Creations in catering
Image default
Society / Relationships

Healing

Healing is een interessant begrip, in feite betekent dit simpelweg een schoonmaak van de aura, oftewel een schoonmaak van het energieveld om ons heen. De mens is een spritueel wezen en dat betekend dat wij gemaakt zijn van energie. Energetische healing wil zeggen dat er als het ware een stroom wordt gecreeërd door de aura heen. Wanneer de energie goed stroomt en dus ook in balans is, dan ben je in een goede staat van welzijn. Wanneer deze geblokkeerd is en je dus uit balans bent, dan heb je dus tekort aan welzijn. Energetische healing kan je in zo een geval helpen om de stroom van sprituele energie te herstellen. Wanneer je eigen energie weer vrij stroomt, dan kun je jezelf goed healen.

Het effect van healing is voor individu verschillend. Healing kan werken op zowel, fysiek-, mentaal- en emotioneel niveau. Healing is een goede alternatieve geneeswijze wanneer je blokkades in de energiestromen op te heffen en zo ongewenste energie weg te sturen en om zo je eigen energie weer goed door te laten stromen. Je zou het zelfs kunnen ervaren als een energetische massage. Wanneer je bijvoorbeeld een lange dag hard hebt gewerkt is healing heel erg ontspannend, dit kan een lange tijd door werken, je kunt tijdens de er op volgende nachtrust vaak een stuk beter slapen. Je kunt pas echt weten welk effect dit op jou heeft als je dit zelf hebt ervaren, je kunt eerst simpelweg gewoon aan een ”healer” een aantal vragen stellen om er achter te komen of dit iets voor jou is.

Het natuurlijk ook interessant om te weten met welke vragen je bij een healer terecht kunt. Healing is een goede therapie wanneer je last hebt van energetische vervuiling, hier kun je achter komen wanneer je de volgende klachten ervaart. Last van extreme moeheid, veel stress, problemen met de concentratie, last van nachtmerries, te veel verantwoordelijkheid op je nemen, controledrang, hoge eisen stellen, geregeld last van overweldigende emoties, je afwezig voelen, last van overbelasting (mentaal gezien), problemen in de relatie of problemen in de werksfeer. Wanneer je deze klachten ervaart, dan is healing zeker een interessante optie.