Creations in catering
Image default
Society / Relationships

Gaat u naar een privé sauna in Antwerpen? Kies het arrangement dat bij u past!

Een bezoekje aan een privé sauna in Antwerpen is de ideale manier om even helemaal tot rust te komen. Dit komt vooral doordat u in vele privé sauna’s de mogelijkheid hebt om een arrangement uit te kiezen dat bij uw wensen past. Ieder arrangement legt u op een andere manier in de watten. Zo kan u zelf uitkiezen hoe u uw ontspannende dag besteedt.

Welke arrangementen zijn er?

De keuze tussen verschillende arrangementen van privé sauna’s in Antwerpen verschilt in ieder saunacomplex. De een biedt u al meer mogelijkheden dan de ander. Neem nu bijvoorbeeld privé sauna Aquatis uit Antwerpen. Hier kan u, naast uw standaard saunabezoek, genieten van een ontbijt (al dan niet voorzien van champagne), een luxe-arrangement of zelfs een royal class-pakket. Hierdoor kan u niet alleen zelf kiezen in hoeverre u verwend wordt, maar ook wat u aan uw saunabezoek uitgeeft. Zowel de prijzen als de keuze tussen verschillende verwenpakketten verschillen per aanbieder.

Waarom een privé sauna bezoeken?

Een privé sauna biedt u de rust en ontspanning die u niet altijd bij een doorsnee sauna kan vinden. Samen met het gezelschap naar uw keuze (of natuurlijk helemaal alleen) kan u genieten van een sauna met zwembad, whirlpool en alle luxe die hierbij komt kijken. U hoeft zich niet tegen te laten houden door de prijs: u kiest zelf hoeveel geld u aan uw saunabezoek uitgeeft. Natuurlijk moet u er wel rekening mee houden dat u de sauna tijdig moet boeken. Bij privé sauna’s zoals Aquatis kan u echter ook kiezen voor een last minute sauna. Niets is toch leuker dan de impulsieve beslissing om tijd voor uzelf te nemen? Een last minute bezoekje aan de privé sauna is dus altijd een goed idee.

 

https://aquatis.be/