Creations in catering
Image default
Society / Relationships

Een trouwfilm laten maken? Een must!

Een trouwfilm laten maken, is niet iets waar direct over na wordt gedacht bij het vaststellen van het budget en de lijst van taken die moeten worden geregeld. Het is verbazingwekkend dat veel bruidsparen ervoor kiezen om juist geen videograaf in te huren op hun dag. Een dag die, als het goed is, slechts één keer in je hele leven voorbij komt. Ja, het is een extra kostenpost die toegevoegd moet worden aan het toch al zo krappe budget gezien al jullie wensen, maar ik weet zeker dat het inhuren van Arthur Huizinga van Art Video meer dan de moeite en het geld waard is.

Een trouwfilm laten maken? Aarzel alsjeblieft niet.

Veel bruidsparen ervaren een aanvankelijke aarzeling bij een trouwfilm laten maken. Ze zijn heel eerlijk over de redenen waarom. Op de eerste plaats het budget en als tweede de angst dat ze in de weg lopen op die ene speciale dag. Je herkent het misschien wel. Trouwerijen, feestjes of partijen waar je het gevoel hebt, zelf in de weg te lopen van de fotograaf of de videograaf. Als je dat gevoel hebt, heb je helaas niet te maken met een professional. Ook kan het zijn dat het gigantische licht dat ze gebruiken soms ronduit vervelend kan zijn. Maar een ervaren videograaf als Arthur weet hoe hij zich moet mengen met de menigte, en als je besluit hem in te huren? Vraag hem ernaar. Stel het aan de orde en geef aan dat je dit als een potentieel probleem ervaart. Ik weet zeker dat hij je gerust kan stellen.

Beeld én geluid

Een trouwfilm laten maken, betekent ook beweging en geluid laten vastleggen. Ook al geven foto’s een prima weergave van een specifiek moment in de tijd, een video legt daarnaast ook nog eens beweging én het daarbij behorende geluid voor je vast. Je eerste blik, de tranen over je wangen, de wisselende emoties, de kreten van vreugde, maar ook het verdriet om het gemis van iemand die je dierbaar is, het toasten van je vader en het lachen van je moeder. Het is allemaal te zien én te horen.