Creations in catering
Image default
Society / Relationships

Een huwelijkscadeau van Jilster

Als je op zoek bent naar het perfecte huwelijkscadeau, dan heeft Jilster de oplossing voor jou! Een huwelijkscadeau is een lastig cadeau om goede ideeën voor te verzinnen. Het moet iets blijvends zijn, iets dat lang in het geheugen van de bruid en bruidegom gegrift moet staan. Een huwelijkscadeau is het moment waar jij voor de rest van je leven in een goed boekje kunt staan bij je vriend, vriendin, broer, zus, noem het maar op. Maar goed, we hadden het over het perfecte huwelijkscadeau. Deze is namelijk… een glossy! Een glossy is het perfecte huwelijkscadeau. Geloof je me niet? Laat me je overtuigen! Een glossy is net een fotoboek die alle mooie momenten van een relatie kan weergeven, maar dan nog veel meer! Je kunt er verhalen in verwerken, je kunt het meerdere keren uitprinten, alsof het een heus magazine is en je maakt er een blijvende indruk mee.

Als huwelijkscadeau

Als huwelijkscadeau is een glossy gewoonweg perfect, maar je kunt een glossy natuurlijk niet alleen maar als huwelijkscadeau geven. Een glossy is perfect voor elk soort evenement. Bij begrafenissen of crematies namelijk ook. Je kunt dan in de glossy alle mooie verhalen over het leven van de overledene erin verwerken, iets meegeven aan de bezoekers als aandenken aan het mooie persoon dat nu naar de overzijde is gegaan. Toch niet iets voor een begrafenis? Een glossy kan ook gebruikt worden als huwelijkscadeau voor een jubileum! Ook dan kunnen allerlei verhalen van het gelukkige stel in de glossy verwerkt worden, samen met mooie foto’s en een stijl die het de uitstraling van een heus magazine geven.

Maak gewoon een glossy

Natuurlijk hoef je een glossy niet alleen als huwelijkscadeau te geven, het kan ook een mooie mogelijkheid zijn om iets voor jezelf te maken. Een glossy voor wanneer je 20 wordt, en alle dingen die jóu zijn erin verwerken zodat je, vele jaren later kunt terugkijken op hoe je was als 20-jarige! Kortom, als huwelijkscadeau, begrafenisaandenken, jubileumcadeau of gewoon iets voor jezelf, een glossy is voor van alles en nog wat geschikt. Begin vandaag nog aan jouw glossy op Jilster!