Creations in catering
Image default
Beauty and Personal Care

Een bedrijfscateraar inhuren in Amsterdam

Je hebt een feestje in het bedrijf en al het personeel komt. Jullie zijn nog aan het denken wat jullie precies gaan doen, maar dat er eten moet komen dat is zeker. Jullie zijn daarom met het bedrijf ook op zoek naar een catering in Amsterdam. Een catering in Amsterdam vinden is nog niet zo gemakkelijk. Er zijn genoeg cateraars, maar jullie willen een specifieke bedrijfscateraar in Amsterdam. Een bedrijfscateraar in Amsterdam is misschien ook wel de beste keuze voor jullie, vaak heeft deze soort catering in Amsterdam namelijk specifiek ervaring met middelgrote tot grote bedrijven. Perfect voor jullie dus. Benieuwd? Lees dan verder.

 

Bedrijven

De bedrijfscateraar is er dus voor bedrijven. Het maakt daarbij niet uit of jullie bedrijf catering zoekt voor het ontbijt, de lunch of het diner. Dit is allemaal mogelijk en op maat te maken. Het kan een los ontbijt, lunch of diner betreffen, maar ook een compleet arrangement. Een arrangement is bijvoorbeeld handig als je een zakelijk event hebt. Willen jullie liever borrelen? Ook dat is mogelijk en helemaal op maat aan te vragen. Zijn jullie een beetje laat? Dan kunnen jullie alsnog een dag van tevoren jullie wensen doorgeven. De dag erna staat alles er. Dit kan bij bijvoorbeeld Fred. Dit is een bedrijfscateraar in Amsterdam.

 

Wensen

Zijn er met betrekking tot de catering speciale wensen? Dan zijn deze altijd door te geven zodat daar rekening mee gehouden kan worden. Ook op het gebied van dieetwensen. Zo kan de catering ook glutenvrij, vegetarisch of veganistisch leveren. Het is maar net waar jullie naar op zoek zijn.

 

Zaal

Wanneer jullie ook nog een locatie zoeken dan kunnen jullie bij Fred ook nog ervoor kiezen om daar de zaal af te huren. Er is een groot restaurant met een terras en een zaal. Neem samen door hoe het ingericht moet worden en alles wordt geregeld. Zo past het precies bij het feest wat jullie in gedachte hadden. Maak van tevoren al eens een keertje een afspraak om kennis te maken en de wensen te bespreken. Zo wordt het feest zeker een succes. Veel plezier met de voorbereidingen.