Creations in catering
Image default
Society / Issues

Bij Super Label Store kun je zelf labels maken

Tegenwoordig zijn kledinglabels onmisbaar. Wellicht hebben veel mensen het niet door, maar deze labels hebben veel meer functies dan je zou bedenken. Super Label Store is bijvoorbeeld een webshop waar je zelf alle soorten labels kan ontwerpen. Het is ook mogelijk om een keuze te maken uit een van de vele ontwerpen van de website zelf.

Omdat je bij Super Label Store je eigen labels kan maken kun je als bedrijf zijnde een deel van de branding bekrachtigen door merklabels toe te voegen aan de textielproducten die je verkoopt. Maar het is ook geen gek idee voor ouders van bijvoorbeeld tweelingen of ouders van kinderen die zich voor de grap ineens gaan uitkleden om een naamlabel te ontwerpen en deze zelf in de gekochte kleding naaien.

De goede keus voor de juiste kleding

Iedereen kent dat kriebelende gevoel wel van een kaartje of label dat in de rug of in de zij zit te prikken. Soms is het zelfs een stekend gevoel. Uiteraard is dat enorm vervelend en de uiteindelijke beslissing van velen is om het label er uit te knippen. Zo gaan bijvoorbeeld wasvoorschriften of maataanduidingen verloren.

 

Het is dus belangrijk bij het ontwerpen van een label bij Super Label Store welke stof je gaat gebruiken en hoe je het label wil gaan monteren. Sommige labels hebben namelijk een heel leuk ontwerp, maar worden in de praktijk altijd direct verwijderd omdat ze bijvoorbeeld uitsteken. In dezelfde situatie zitten labels met een harde stof. Als deze stof eenmaal gaat rafelen kan de stugheid ervoor zorgen dat het label constant met zeer pijnlijke steken in de nek, rug of zij prikt. Dit resulteert uiteindelijk ook in de klant die het label verwijderd.

Soorten labels

Super Label Store biedt een plethora aan labelopties aan. Naast de standaard labels voor wasvoorschriften en de merk- en/of maatlabels kun je ook andere producten ontwerpen welke onder labels vallen. Denk bijvoorbeeld aan hangtags voor nieuwe producten. Hierop staat vaak de prijs van het product samen met het artikelnummer en worden de wasvoorschriften nog een keer herhaald. In principe is alles mogelijk dankzij de editor op de webshop.