Creations in catering
Image default
Society / Relationships

All Dent is absoluut de expert wat betreft tandheelkundig apparatuur

All Dent staat voor dental equipment anders gezegd voor tandheelkundig apparatuur. Voor een volledige praktijkinrichting kunt u dus bij ons terecht. Een lekker fris en nieuw ontwerp, wat een professionele uitstraling geeft aan de cliënt. Maar ook voor het vernieuwen van apparatuur bent u bij All Dent van harte welkom. In de loop der jaren verouderd apparatuur stukje bij beetje en dan is het wel lekker om weer voorzien te worden van goedwerkend apparatuur.

De werkwijze van All Dent

All Dent is de juiste keuze als partner voor een vernieuwde inrichting van uw mondzorgpraktijk. Van begin tot einde zijn wij bij het proces betrokken. Eerst gaan wij met u rond de tafel zitten om alle mogelijkheden te bespreken. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en maken vervolgens een prachtig ontwerp wat uw voorkeur weg kan dragen. Als u volledig heeft ingestemd met het ontwerp worden er tekeningen voor de loodgieter en aannemer gemaakt, zodat zij precies weten wat hen te doen staat. Als alles op papier staat kunnen zij beginnen met de realisatie van een prachtig nieuwe inrichting. Wij van All Dent leveren daarnaast nog extra service, namelijk het checken van aanbiedingen op tandheelkundig apparatuur. Dit is zeer prijzig en het is daarom wel zo fijn dat wij met u meekijken en -denken voor de beste mogelijkheden. Bovendien zorgen wij voor röntgenmetingen met KEW-dossier en metingen van de waterkwaliteit om de veiligheid van zowel u als uw patiënten te waarborgen. En als kers op de taart installeren wij de apparatuur en plegen wij ook het onderhoud daaraan. Zo bent u verzekerd van goed werkende tandartsapparatuur, zodat u nooit zonder zit.

Maak gebruik van onze unieke service

Lijkt een volledig nieuwe look u wel wat of bent u slechts op zoek naar nieuw apparatuur? U bent bij ons van harte welkom voor vrijblijvend advies. Daarnaast kunt u altijd een offerte opvragen, zo weet u wat u van ons kunt verwachten. Wij van All Dent zijn een echt familiebedrijf en weten daardoor alles van goede relaties. Deze kennis willen wij ook gebruiken in de samenwerking met u. Dit is ook hetgeen wat verschilt met onze concurrenten. Wij hebben maar liefst zevenhonderd verschillende praktijken die bediend wordt door ons professionele serviceteam. Ook u helpen wij graag.